Tuba – rože

Tuba – rože

14,63  vklj. z DDV

Spremenite svojo spalnico v idiličen spomladanski travnik ali poletno polje z našo tubo. Ta Toob vključuje vrtnico, tulipan, hibiskus, rajsko ptico, narcis, sončnico, lotos in orhidejo. Kamorkoli se jih boste odločili postaviti, boste v hipu imeli prostran vrt!

Zgodovina: Rože so eden najpomembnejših simbolov, ki jih po vsem svetu uporabljajo skoraj vse kulture. Uporabljajo se lahko za predstavljanje rojstva, miru, poroke, žalovanja, kot darilo ali simbol spomina, kot znak ljubezni, za čaščenje ali celo kot okraski okoli doma. Čeprav se na prvi pogled morda ne zdijo tako, so rože pomemben del združevanja ljudi in družb, njihova podoba pa presega jezikovne in kulturne ovire.

Značilnosti: Nimajo vsi zelenega palca in morda bodo potrebovali malo pomoči, ko gre za botaniko. Te figurice so čudovito ročno poslikane z resničnimi detajli in ko jih posadite, ne bodo nikoli ovenele ali izgubile barve! Te cvetlične figure so odlične Montessori igrače za pouk o naravi in rastlinskem življenju.

V tubi je 8 primerov rož velikih od 3,17 do 9,53cm.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 682904 Kategorije: , ,
Share This