Tuba – Živali Arktike

Tuba – Živali Arktike

14,63  vklj. z DDV

Spakirajte svoja najtoplejša oblačila, ker se odpravljate na pustolovščino in opazujete nekatere najbolj edinstvene arktične živali!

V tubi je 10 živali Arktike.

Ta tuba vključuje “harp seal”, huskija, karibouja, arktičnega zajca, morilskega kita, mroža, arktično lisico, belega kita, polarnega medveda in igluja, v katerem boste ostali.

Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi, da je tako nenaseljena, je Arktika pravzaprav dobro naseljen ekosistem. Te figurice vam bo pomagal spoznati vse neverjetne prilagoditve, ki so jih te vrste razvile, na primer ostro odkrit sluh arkitčne lisice, ki omogoča slišati plen, ki se premika pod snegom, in naročiti živeti v tako ostrem, neprizanesljivem okolju.

Kot skoraj vse arktične živali imajo tudi bitja, kot so polarni medved, arktični zajec in arktična lisica, snežno bel kožuh, ki jim omogočajo, da se lažje skrijejo plenilcem.

V tubi so pakirani tipični živalski predstavniki Arktike veliki od 1,25 do 3,75cm.

Živali so posamično ročno poslikane in profesionalno oblikovane, fantastične za igro, izobraževanje ali kot darilo za ljubitelje narave.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 681604 Kategoriji: ,
Share This