Tuba – v vodi

Tuba – v vodi

14,63  vklj. z DDV

Podajte se na odprto morje s katero koli vrsto ladje! Vključno z vodnim skuterjem, parnim čolnom, splavom, podmornico, tovornim čolnom, motornim čolnom, windsurferjem, bojno ladjo, križarko, jadrnico in vlačilcem, ne manjka načinov, da bi izpluli na odprto.

Tuba vsebuje 11 figuric,

Značilnosti: Te figurice, ročno poslikane in oblikovane po resničnih posodah, so odlične za domiselno igro, študij ali kot očarljiv okras okoli vašega doma. Pretvarjajte se, da ste med ostro vojno nameščeni na bojni ladji ali delate na tovorni ladji, ko pluje na različne cilje po vsem svetu! Prosimo, upoštevajte: Elementi v vodi TOOB ne plavajo.

Velikost in barva: Ta tuba meri 3,8 cm dolga, 3,8 cm široka in 32,5 visoka. Vsebuje 11 figuric, ki so visoke od 3,17 do 9,5 cm. Ne glede na to, ali ste na živahni rožnati rdeči jadrnici ali na modro-vodno obarvanem teal motornem čolnu, pretirano napolnite plin ali razgrnite jadra in se po odprtem oceanu peljite do neodkritih ciljev!

V tubi je pakiranih 8 figuric sadja in zelenjave, velikih od 3,17 do 9,5cm.

Figurice so individualno ročno poslikane in profesionalno oblikovane z okusnimi resničnimi življenjskimi podrobnostmi so ti zdravi prigrizki odlični kot igrače za ustvarjalno igro, luštne koščke dekorja v vaši kuhinji ali kot dodatek k kolekciji diorame ali figuric. Pazite, da jabolk ne boste metali v pravo pito, tako mamljivo!

V montessori pedagogiki se te figurice lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,81x3,81×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

 

Na zalogi

Šifra: 682804 Kategorije: , ,
Share This