Katalogi in ceniki

 

S klikom na sliko od navedenih katalogov vas splet popelje na enega izmed izbranih katalogov.
S klikom na večjo sliko kataloga kataloge lahko prelistate na spletu ali si jih tudi preneste.

Nienhuis montessori materiali
Pohištvo Gonazagareddi montessori
Naslovna stran kataloga: EDUCO – didaktične igrače
Naslovna stran kataloga: Material za ustvarjanje
Gumijaste figurice Safari
Naslovna stran kataloga: Goki
Naslovna stran kataloga: Goki
Naslovna stran kataloga: Sledi srca

MSvet Economy

Gonzagarredi načrtuje in izdeluje inovativno in po meri pohištvo za vrtce, šole, knjižnice knjig in medijev ter kulturnih središč od leta 1975. Otroško pohištvo in knjižnica sta varna, narejena iz visoko kakovostnih materialov in v skladu z najstrožjimi evropskimi tehničnimi standardi.

Nienhuis montessori materiali

Nienhuis (Heutink) – premium kvaliteta montessori materialov

Gradivo Nienhuis Montessori temelji na Montessori izobraževalnih metodah in spodbuja njihovo željo po učenju. Spodbujajo domišljijo, povečujejo vpogled in ustvarjajo željo po kakovosti. Navdihujejo otroke, da iščejo nekaj posebnega. Verjamemo v otrokove prednosti. Na njih je, da odkrijejo svoje posamezne talente.

 

Cenik Nienhuis 2023

Cenik GAM montessori materiali 2023

Pohištvo Gonzagareddi montessori

Gonzagarredi načrtuje in izdeluje inovativno in po meri pohištvo za vrtce, šole, knjižnice knjig in medijev ter kulturnih središč od leta 1975. Otroško pohištvo in knjižnica sta varna, narejena iz visoko kakovostnih materialov in v skladu z najstrožjimi evropskimi tehničnimi standardi.

Cenik

EDUCO & JEGRO – didaktične igrače

EDUCO – priznane didaktične igrače
Dobrodošli v svetu Educa: barvit svet, poln igrivega učenja, novih idej in zahtevnih izobraževalnih iger. V tem svetu je dovolj časa in pozornosti za razvoj vsakega posameznega otroka. Otroci se skozi igro učijo. Otroci skozi igro pridobijo dragocene izkušnje, ki jim omogočajo, da rastejo in se razvijajo. Educo, ki ga je Heutink pridobil leta 2001, ponuja učenje na osnovi igre z aktivnimi izdelki, ki navdihujejo rast in uspeh pri otrocih, starih od 4 do 6 let.

JEGRO – podporno gradivo za osnovne šole – Učenje z aktivacijo.
Jegro materiali vsebujejo vrsto poučnega gradiva za 6-12 letnike. Ta obseg brezhibno dopolnjuje metode učenja matematike, ki se uporabljajo v šolah. Gradivo zahteva aktivno in fizično udeležbo. Otroci se želijo izzivati z aktivnim sodelovanjem in z razmišljanjem usmerjenim na rešitve. Zaradi tega se težki in abstraktni predmeti zdijo bolj resnični in lažje razumljivi. Prav tako pomaga spodbuditi učenje na način, ki je zabaven tako za otroka kot učitelja.

 

Material za ustvarjanje

Otrokova domišljija je brezmejna in jo je treba spodbujati. Široka paleta materialov za umetnost omogoča otrokom vseh starosti in sposobnosti, da so kreativni in uporabijo svojo domišljijo za raziskovanje svojih umetniških potencialov. Ustvarjalnost otrokom pomaga razviti svoje motorične sposobnosti, socialno in čustveno inteligenco, prostorsko usmerjenost, koncentracijo, komunikacijo in veščine reševanja problemov. Izdelki se osredotočajo na spodbujanje otrok po vsem svetu, da napredujejo in ustvarjajo. Visoko kakovostni materiali jih spodbujajo k svobodnemu razvijanju idej in iskanju možnosti. Zato so varnostni standardi za nas izjemnega pomena. Vsi naši izdelki so bili izrecno izbrani z upoštevanjem produktivnosti in varnosti.

Cenik 2023

Gumijaste figurice Safari

Safari – vrhunsko izdelane figurice

V zadnjih 35 letih in treh generacijah Safari Ltd. spodbuja radovednost, ohranjanje okolja in domišljijo pri otrocih po vsem svetu. Oblikujejo in izdelujejo izobraževalne igrače za šolske projekte, figurice živali in celo mitske figurice bitij!

V podjetju Safari Ltd® svoje igrače skrbno izdelujejo, saj so ročno izdelane figure narejene z največjo umetniško in natančno integriteto. Vsaka verodostojna, kakovostna figurica, od raziskovanja do natančnih umetnin, preide podroben postopek, preden pride na police.

 

Dodatek h katalogu 2021

Dodatek h katalogu 2020

Katalog s cenami (7% zvišanje cen za vse razen za tube, ki se povišajo za 4%, z 1.1.2023 in cene vključujejo DDV). V mesecu juliju izide nov katalog in takrat bomo pripravili nov katalog z aktualnimi cenami.

Katalog s cenami (10% zvišanje na objavljene cene v katalogu z 1.10.2022 in vse cene so brez DDV)

Goki

Gollnest & Kiesel je inovativni evropski proizvajalec lesenih igrač in največje podjetje za igrače v severni Nemčiji.

Gollnest & Kiesel uporablja le les iz trajnostnega evropskega gozdarstva in si prizadeva za čim več recikliranih izdelkov.

lep dizajn, funkcionalen, primeren za otroke netoksične barve na vodni osnovi

 

 

100% Made in Germany, ročno izdelano, visokokakovosten les bukve, javorja in oreha iz neposredne bližine netoksične barve na vodni osnovi, odporne proti slini in znoju GS test za skoraj vse igrače, lepila brez tveganja in brez nitro lakov. ročno izdelano iz masivnega javorjevega lesa, zaobljeni robovi in ročno poslikano z netoksičnimi barvami na vodni osnovi

 

Toys For Life

Toys For Life – izobraževalni materiali za uporabo v domačih okoljih

Nova paleto izdelkov je nastala kot odgovor na veliko povpraševanje po izdelkih za izobraževanje v domačih okoljih. Igrače za življenje lahko razdelimo na 3 področja: matematika, jezik in motorični razvoj.

Oblika in barva škatle kažeta, če izdelki pripadajo matematiki (oranžna), jeziku (modra) ali motorni razvoj (zelena). Vsem izdelkom je dodan priročnik in prikazuje, kako igrati igro, daje jasne učne cilje in ponuja dodatne predloge za igro.

 

Cenik 2023 (cene v katalogu ne veljajo več)

Sledi srca

Sledi srca – novo v Sloveniji – leseni didaktični pripomočki, izdelani v Sloveniji.

GIBBON

GIBBON – vodilni na področju “slackline” že več kot 15 let! Slackline ko šport, so razvili prav v tem podjetju.

Share This