SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

Tuba – Živali Severne Amerike

Akcija!

Tuba – Živali Severne Amerike

13,17  vklj. z DDV

Severna Amerika je dom divjih živali iz več različnih ekosistemov. Vključno z gorskim levom, volkom, losom, ovnom z velikim rogom, bizonom, rečno vidro, rakunom, vilorogom, losom, medvedom grizlijem in bobrom, ta tuba vsebuje le nekatere živali, ki tej celini pravijo dom.

V tubi je 12 živali Severne Amerike.

Zgodovina: Od vlažnega juga, do prostranih ravnic Srednjega zahoda in do hladnega severa je Severna Amerika ena najbolj raznolikih celin, kar zadeva habitate. Pravzaprav ima 15 širokih eko regij, kar je glavni ekosistem, ki ga opredeljuje posebna geografija. Zaradi tega je dom številnih različnih vrst rastlin in živali.
Značilnosti: Od čudovite rečne vidre do visokega losa, ta tuba vsebuje široko paleto nekaterih najbolj znanih in ikoničnih prebivalcev Severne Amerike. Posamezno ročno poslikane in izdelane, da trajajo, so te figurice odlična darila, dodatek k zbirki dioram ali modelov ali orodja za zabavo in poučno igro.

Vsebuje figurice 9 južnoafriških živali, ki segajo od 3,18 do 9,5 cm.

Živali predstavljajo široko paleto barv, od sive nosoroga in slona do peščeno rumene in rjave leve in levice. Na ogled so različne živali, od mladičev hijene do črno-belih črt na zebri in rjavega mozaičnega vzorca žirafe.

Živali so posamično ročno poslikane in profesionalno oblikovane, fantastične za igro, izobraževanje ali kot darilo za ljubitelje narave.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,8x3,8×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 697004 Kategorije: , , ,
Share This