SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

Tuba – Živali južne Afrike

Tuba – Živali južne Afrike

14,63  vklj. z DDV

Ta tuba vsebuje zelo podrobne miniaturne sesalce, ki predstavljajo raznoliko regijo Južne Afrike. Vključeni so afriški slon, lev, levinja, pegava hijena, beli nosorog, žirafa, zebra, afriški bivol in medvedji pavijan.

V tubi je 9 živali južne Afrike.

Karakteristike: Raziščite čudeže divjih živali Južne Afrike v prenosni velikosti z našim južnoafriško tubo! Z 9 živalmi, ki predstavljajo favno najjužnejše države v Afriki, so te mini figurice odlične za potovanja, ujemanje iger, senzorično igro in še več! Pakirano v priročnem zaklepu za večkratno uporabo z ročajem za enostavno prenosljivost!

Vsebuje figurice 9 južnoafriških živali, ki segajo od 3,18 do 9,5 cm.

Živali predstavljajo široko paleto barv, od sive nosoroga in slona do peščeno rumene in rjave leve in levice. Na ogled so različne živali, od mladičev hijene do črno-belih črt na zebri in rjavega mozaičnega vzorca žirafe.

Živali so posamično ročno poslikane in profesionalno oblikovane, fantastične za igro, izobraževanje ali kot darilo za ljubitelje narave.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,8x3,8×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 100409 Kategoriji: ,
Share This