Tuba – Živali Pacifika

Tuba – Živali Pacifika

14,63  vklj. z DDV

Tihi ocean je največji izmed svetovnih oceanov in tudi najgloblji. V njem živi na tisoče različnih vrst morskega življenja, vključno s pticami, plazilci, sesalci, ribami in nevretenčarji.

V tubi je 10 živali Pacifika.

Ta niz ročno poslikanih figur vključuje različne živalske vrste, ki jih najdemo v prostranem Tihem oceanu. Vključuje sivega kita, morskega leva, pacifiškega beloglavega delfina, galapagoškega pingvina, “Blue-footed Booby”, želvo, modri “tang”, tigrastega morskega psa, raka in hobotnico.

Široka paleta bitij prikazuje živo paleto barv, od ostrega kontrasta črno-belega pingvina in delfina do presenetljivega modrega tanga in modrooke pice. Sivi kitov in tigrasti morski pes je sivkast (pomanjkanje trakov kaže na to, da je morski pes odrasla oseba), morski lev in želva pa imata rjavo obarvanost. Rak je svetlo rdeče barve, medtem ko je hobotnica bolj prigušena oranžna.

V tubi so pakirani tipični živalski predstavniki Pacifika veliki od 1,25 do 8,25cm.

Živali so posamično ročno poslikane in profesionalno oblikovane, fantastične za igro, izobraževanje ali kot darilo za ljubitelje narave.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 100308 Kategoriji: ,
Share This