SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

Tuba – Živali na kmetiji

Tuba – Živali na kmetiji

14,63  vklj. z DDV

Tuba vsebuje 12 figuric živali, ki jih običajno najdemo na kmetijah.

Ko zaslišiš kikirikanje petelina, veš, da je jutro na kmetiji!

Ta tuba vsebuje 12 figuric živaliiz kmetije, pripravljenih na naporen dan, vključno z nemškim ovčarjem, prašičem, raco, kokoši, petelinom,  bikom, kozo, ovco, ovnom,  kravo in konjem.

Značilnosti: Realistično izdelana in profesionalno ročno poslikana, vsaka figurica v tej tubi ujame rustikalni duh podeželja. Naj bo to čuvaj nemški ovčar, ki je pripravljen čuvati govedo ali ovce, ki potrebujejo nadzor, ti modeli spremenijo vaš dom v podeželsko kmetijo in so odlični za izobraževalne prireditve in okrepitev vaše zbirke.

Velikost in barva: 3,8 cm dolg, 3,8 cm širok in 32,5 visok, ta tuba je nekoliko večja od običajnih velikosti in vsebuje 12 figuric živali, ki jih običajno najdemo na kmetijah po vsem svetu in segajo od 3,17 do 9,5cm visok. Izkusite nagrado za zadovoljivo delo in umazanijo pod nohti ob zlatem petelinu, črnem konju in vseh teh drugih kmečkih prijateljih!

Posamezno ročno poslikane in natančno izdelane za brezhibno natančnost so te figurice odlične za domišljijsko igro, izobraževalne namene ali kot dodatek k diorami ali zbirki. 

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 695204 Kategoriji: ,
Share This