Tuba – Živali Južne Amerike

Tuba – Živali Južne Amerike

14,63  vklj. z DDV

Ta TOOB vsebuje zelo podrobne in natančne minifigure, ki predstavljajo edinstvene živali, ki jih najdemo po vsej Južni Ameriki, vključno s sesalci, plazilci, pticami in ribami. Vključuje 8 figur: Jaguar, 3-prsti lenivec, orel harpija, velikanski mravljar, kapibara, Arapaima, Boto (delfin reke Amazone) in črni kajman.

V tubi je 8 živali Južne Amerike.

Zgodovina: Južna Amerika je velika celina z raznoliko paleto ekosistemov in podnebja, vključno z Andi in porečjem reke Amazonke. Amazonski deževni gozdovi so za svet izjemno dragoceni tako zaradi svoje biotske raznovrstnosti kot tudi zaradi koristi dreves pri proizvodnji kisika. Deževni gozdovi so resno ogroženi zaradi krčenja gozdov – sekanje gozdov, da bi omogočili razvoj kmetijstva in kmetij ter človeških naselij.
Značilnosti: porečje reke Amazonke in deževni gozdovi Južne Amerike so dom nekaj neverjetnih bitij. V vodi imamo arapaimo, eno največjih sladkovodnih rib na svetu, amazonskega delfina ali Boto, s svojo edinstveno rožnato obarvanostjo, in črnega kajmana, največjo vrsto kajmana. V drevesih deževnega gozda imate počasi premikajočega se 3-prstnega lenivca, plenilskega jaguarja in orla harpija, ki ima največje kremplje od vseh ptic ujed. Komplet zaokrožujeta nenavadni orjaški mravljar in največji glodalec na svetu, kapibara.

Vsebuje figurice 8 južnoameriških živali, ki segajo od 3,18 do 9,5 cm.

Živali so posamično ročno poslikane in profesionalno oblikovane, fantastične za igro, izobraževanje ali kot darilo za ljubitelje narave.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,8x3,8×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 100684 Kategoriji: ,
Share This