Tuba – Insekti

Tuba – Insekti

14,63  vklj. z DDV

Ta Toob vam omogoča, da na dlani držite 14 ikoničnih žuželk, vključno z gosenico, kačjim pastirjem, stonogo, kobilico, hišno muho, pikapolonico, pajkom, čebelo, ščurkom, škorpijonom, bogomolko, mravljami , in 2 metulja.

Naš divji toob vključuje žirafo, medveda, tigra, kamelo, leva, krokodila, gorilo, povodnega konja, nosoroga, zebro, panterja in slona.

Zgodovina: Število znanih vrst žuželk se giblje od šest do deset milijonov in raziskovalci menijo, da bi lahko predstavljale do 90 % življenjskih oblik živali na Zemlji. Čeprav nismo mogli spraviti toliko figuric v en sam Toob, smo lahko vključili nekaj najbolj najpomembnejših predstavnikov insektov. Bodite previdni, morda bodo poskušali pobegniti izpred oči in se skriti, ko ne gledate

Značilnosti: Žuželke so neverjetna bitja, čeprav bi bilo morda najbolje preučevati realistične modele in ne prave stvari! Edinstveni, natančni in barviti, ti modeli so izjemni za učenje, domiselno igro ali drsenje po vaši mizi in nočni omarici kot kul kosi dekorja – čeprav je morda najbolje, da škorpijona hranite nekje na varnem.

Posamezno ročno poslikane in natančno izdelane za brezhibno natančnost so te figurice odlične za domišljijsko igro, izobraževalne namene ali kot dodatek k diorami ali zbirki. Od poslušne kamele do zloglasno agresivnega povodnega konja ta zbirka ujame živali iz vseh življenjskih slojev.

Vsak model je naslikan z resnično življenjsko natančnostjo, vključno z edinstvenim črno-belim črtastim vzorcem zebre in senčnim krznom črnega panterja.

V tubi so pakirani tipični živalski predstavniki divjine veliki od 3,17 do 9,53cm.

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 695304 Kategoriji: ,
Share This