SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

SlackLine SET – Banana Lama Treeware

SlackLine SET – Banana Lama Treeware

89,95  vklj. z DDV

BananaLama Slackline je najbolj vsestranski, ker je njegova širina točno na sredini obeh najpogostejše vrste slackline – 2,5cm in 5cm. Zato združuje prednosti obeh in ne glede na to, če novincu ali profesionalcu 15 m slackline komplet zagotavlja zabavo in velik izziv. Že pri prvih korakih boste začutili gladke dinamične lastnosti tega posebnega traku. 3,8cm široka vrvica je zelo enostavna za hojo, a tudi prijetna za skoke in statične gibe. Vključno s TreeWear – pro ščiti drevesa za večjo okoljsko trajnost in varuje vaš slackline pred poškodbami.

Enostaven za uporabo in vzdržljiv – dva dobra razloga za uspeh tega osnovnega kompleta za slackline v šolah in na vadbenih območjih. Dolžina 15 ali 25 metrov. Z vgrajeno zaščito pred ragljo (RatPad) ta komplet za vrvi ustreza nemškim smernicam DIN za ohlapno vožnjo (nemška industrijska norma).

Gibbon Slackline Banana Lama Treeware, rumene, 15 m (vrvica 12,5 m + 2,5 m zaskočni trak z okrepljeno zanko), ALI 25 m (22,5 m vrvica + 2,5 m zaskočni trak z okrepljeno zanko) za začetnike in začetnike, vklj. zaščita pred ragljo in raglja z varnostnim zaklepom, širine 50 mm/2″, popolna aktivnost v prostem času
Enostavna in hitra namestitev med drevesa ali podobne trdne sidrne točke
Ravna tkanina, posebej razvita za slacklining (učinek trampolina). Neprekinjen tisk za boljši oprijem in orientacijo na liniji. Ergonomsko optimiziran plastični ročaj raglje omogoča udobno in učinkovito napenjanje.
Prelomna obremenitev: 30 Kn

Na voljo po naročilu

Šifra: SLACK_Banana Kategorije: , ,
Share This