SlackLine SET – For kids – Fun Line

SlackLine SET – For kids – Fun Line

89,95  vklj. z DDV

Slackline za otroke in začetnike!

Z zmanjšanim raztezanjem se FunLine lahko uporablja tudi za nižje postavitve, zato je idealen za otroke in začetnike. Poleg tega tisk omogoča zelo dober oprijem pri prvih majavih korakih. Ni presenetljivo, da je bil FunLine nagrajen z drugim mestom kot “Igrača leta” na nagradi industrije igrač. Komplet vključuje zaščito pred ragljo (RatPad), ustreza nemškim smernicam DIN za slacklining (79400) in ima tudi nemški TÜV certifikat. Vključuje TreeWear – ščiti drevesa za večjo okoljsko trajnost in varuje vaš slackline pred poškodbami!

Gibbon Slackline FunLine z oblačili za drevesa, modre, 15 m (12,5 m vrvica + 2,5 m zaskočni trak z ojačano zanko), za začetnike in začetnike, idealne za otroke in najstnike, vklj. zaščita pred ragljo in raglja z varnostnim zaklepom, zaščita za drevesa in vrvice (črna klobučevina z ježkom), širina 50 mm/2″, popolna aktivnost v prostem času
Enostavna in hitra namestitev med drevesa ali podobne trdne sidrne točke
Ravna tkanina, posebej razvita za slacklining (učinek trampolina). Neprekinjen tisk za boljši oprijem in orientacijo na liniji. Ergonomsko optimiziran plastični ročaj raglje omogoča udobno in učinkovito napenjanje.
Prelomna obremenitev: 40 Kn

Na zalogi

Šifra: SLACK_Kids Kategorije: , , ,
Share This