Slackline in GiBOARD sedaj tudi pri nas

Mar 3, 2023

Pred Gibonom je bil slacklining nišni šport za elitne plezalce, ki je zahteval zapletene sisteme škripcev in tehnično znanje. Šele ko je Robert Käding (CEO Gibbon Slacklines) dobil idejo, da bi uporabil raglje kot napenjalni element, je slacklining postal dostopen širši javnosti. Od takrat so bile industrijske raglje izboljšane in prilagojene za varno uporabo za slackline, vrvica pa je zdaj veliko bolj udobna za hojo ali poskakovanje. Promocija do 19.3.2023 – 20% z bonom gibbon20! Velja za vse njihove izdelke (tudi tiste, ki jih ni v spletni trgovini).

Poglejte katalog izdelkov.

GIBOARD združuje zabavo in življenjski slog. V zaprtih prostorih ali na prostem, za ambiciozne akcije prostega sloga, za vadbo med odmorom za kosilo ali samo za zabavo z družino in prijatelji: Z GIBOARD-om boste vsako mesto spremenili v pustolovščino.

Zelo lepa in posebna…
Z nekaj več kot enim metrom dolžine je GIBOARD popolnoma kompakten.
Še posebej pa: njegova oblika in material ustvarjata ohlapen poskakujoč učinek. To vam omogoča izvajanje dinamičnih gibov in trikov, hkrati pa je lahko za vaše sklepe. Zahvaljujoč modularnemu sistemu
lahko namestite eno ali dve liniji, odvisno od vaših potreb. Zaradi nizke višine je GIBOARD dostopen vsem starostnim skupinam. Poglej si kratek video.

Share This