SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

Vreča – figurice voda

Vreča – figurice voda

34,77  vklj. z DDV

In the Water Bulk Bag

Odkrijte različne načine prevoza po globokem modrem morju z našo torbo za razsuti tovor v vodi. Skupaj 48 kosov za ustvarjanje lastnih živahnih vodnih poti.
Zgodovina: Z vrsto ladij, splavov – in celo čolnov na vesla – vas vaša domišljija na različne načine popelje na nove kraje. Bulk Bags vsebujejo naše najbolj priljubljene figure TOOBS® v 48-delnih vrečah. Za te individualno ročno poslikane miniaturne replike so značilne živahne barve in natančne podrobnosti.
Značilnosti: Ta komplet individualno ročno poslikanih pomorskih plovil vsebuje 11 edinstvenih modelov, vključno s podmornicami, vodnimi skuterji, križarkami, splavi Zodiac, tovornimi ladjami, parnimi čolni, vlačilci, jadrnicami, bojnimi ladjami, motornimi čolni in deskami. Prosimo, upoštevajte: predmeti v In the Water TOOB ne plavajo.
Velikost: te vrečke za razsuti tovor so 8 in 7,5 palcev in vsebujejo kose od 3,2cm do 9,5cm.
Vsi naši izdelki so netoksični in brez BPA

48 kosov na vrečko. Vsebine ni mogoče kupiti posamezno. Opomba – Vreče za razsuti tovor bodo vključevale vsaj eno od vsake edinstvene figure, vendar se lahko skupno število vsake figure v vreči za razsuti tovor razlikuje.

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 765304 Kategorija:
Share This