Tuba – v zraku

Tuba – v zraku

14,63  vklj. z DDV

Povzpnite se v nebo in se dvignite nad svet s tem svežnjem neverjetnega letalstva! Ta tuba vsebuje zasebno letalo, dvokrilno letalo, padalca, cepelin, concorde, reaktivno letalo, reaktivno letalo, helikopter, raketoplan, balon na vroč zrak, majhno letalo in jumbo jet.

Tuba vsebuje 9 plovil.

Zgodovina: Čeprav je bilo že veliko poskusov, so leti bratov Wright leta 1903 najpogosteje priznani kot prvi nadzorovani, stabilni leti. Od takrat so letala (in njihovi bolj zastareli predhodniki, cepelini) in helikopterji krojili razvoj sodobnega sveta. Velik del današnje civilizacije, ki bi se uporabljal za potovanja, trgovino, opazovanje vremena, vojskovanje in drugo, bi bil zelo drugačen, če ne bi bilo človekovih sanj o vzponu v nebesa.

Značilnosti: Zapeljite se na sproščujočo in nežno vožnjo z balonom na vroč zrak, medtem ko gledate dol na prostrane pokrajine, ali pa poletite skozi atmosfero in v zvezde znotraj raketoplana! Ne glede na to, ali gre za igro, izobraževanje ali katero koli drugo funkcijo, ki jo najdete za te ročno izdelane figurice, bodite prepričani, da vas bodo popeljale v nove višine! Ta mini vozila so odlične igrače Montessori za poučevanje o tehnologiji in transportu.

Velikost in barva: Ta tuba meri 3,8 cm dolga, 3,8 cm široka in 32,5 visoka. Vsebuje 12 različnih plovil, velikih od 3,17 do 9,5 cm.

V montessori pedagogiki se te figurice lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,81x3,81×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

 

Na zalogi

Šifra: 699404 Kategoriji: ,
Share This