SI+386(0)40556564, HR+385(0)976552798  info@montessori-materials.si

Tuba – Na kmetiji

Tuba – Na kmetiji

14,63  vklj. z DDV

Vodenje kmetije je morda težko delo, vendar je zelo pomembno! Ta Safari tuba ima vse, kar je potrebno, da vašo spalnico spremenite v podeželsko kmetijo, vključno s kravo Holstein, kmetom, nemškim ovčarjem, shire konjem, petelinom, prikolico, traktorjem, prašičem, balo sena, ovco in rdečim hlevom.

Tuba vsebuje 11 figuric, ki jih običajno najdemo na kmetijah.

Zgodovina: Vsi ne marajo vrveža urbanega mestnega življenja. Nekateri ljudje obožujejo občutek umazanije pod nohti, travo med prsti na nogah in zadovoljivo nagrado za naporen dan. Pridite dol na kmetijo, kjer je vedno treba opraviti opravila in nasmejati. Srce kmetijstva povsod! Kmetije niso samo idilične in očarljive, ampak tudi neverjetno pomembne!

Značilnosti: Profesionalno izklesan in individualno ročno poslikana tuba vas pouči o vseh različnih stvareh, ki jih lahko najdete na kmetiji, in vse v realističnih podrobnostih. Naučite se zbirati živino, zlagati bale sena, požeti polja in v hipu boste vodili lastno kmetijo!

Velikost in barva: 3,8 cm dolg, 3,8 cm širok in 32,5 visok, ta tuba je nekoliko večja od običajnih velikosti in vsebuje 12 figuric, ki jih običajno najdemo na kmetijah po vsem svetu in segajo od 3,17 do 9,5cm visok.

Posamezno ročno poslikane in natančno izdelane za brezhibno natančnost so te figurice odlične za domišljijsko igro, izobraževalne namene ali kot dodatek k diorami ali zbirki. 

V montessori pedagogiki se te živali lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro

Velikost tube je 3,17×3,17×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Na zalogi

Šifra: 682604 Kategorije: , ,
Share This