Tuba – na cesti

Tuba – na cesti

14,63  vklj. z DDV

Zgrabite svoje ključe in se podajte na odprto pot s to obsežno in zabavno tubo. Vključno s poltovornjakom, motornim kolesom, policijskim avtomobilom, šolskim avtobusom, športnim avtomobilom, dostavnim tovornjakom, poltovornjakom, štirikolesnikom in gasilskim vozilom, ima ta tuba vozila za vsako vrsto terena!

Tuba vsebuje 9 vozil.

Zgodovina: Ali ste vedeli, da ima več kot milijarda ljudi na planetu Zemlja lastnika in vozi vozilo, 250 milijonov pa jih je v Združenih državah Amerike? Od svojih začetkov sredi 18. stoletja so vozila spremenila način delovanja družbe. Pomagali so in še vedno pomagajo širiti gospodarstva, potovanje informacij, posameznikom ostati povezani in še veliko, veliko več.

Značilnosti: Dirkajte do gasilskega tovornjaka in odhitite, da pogasite požar, preden postane resen, ali pa se s svojim športnim avtomobilom odpeljite na osamljen odsek ceste in preverite, kako hitro zmorete! Ne glede na scenarij, ki si ga zamisli vaša domišljija, so te ročno poslikane in mojstrsko oblikovane figurice pripravljene odigrati svojo vlogo. Ta mini vozila so odlične igrače Montessori za poučevanje o tehnologiji in transportu.

Velikost in barva: Ta tuba meri 3,8 cm dolga, 3,8 cm široka in 32,5 visoka. Vsebuje 9 različnih vozil, ki jih lahko pričakujete na cesti, velike od 3,17 do 9,5 cm.

V montessori pedagogiki se te figurice lahko uporabijo za izdelavo tri-delnih kart, bogatenje besednega zaklada, učenje prvih glasov ali preprosto igro.

Velikost tube je 3,81x3,81×32,51 cm.

Vsi izdelki so nestrupeni in brez BPA.

Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

 

Na zalogi

Šifra: 684904 Kategoriji: ,
Share This