Minis – živali koralnih grebenov

Minis – živali koralnih grebenov

7,00  vklj. z DDV

Coral Reef Fun Pack

Koralni greben je neverjeten ekosistem, ki je poln pisanega morskega življenja. Je dom najrazličnejših rib, pa tudi nevretenčarjev in drugih čudovitih bitij. Čeprav so neverjetno raznoliki, so koralni grebeni krhki ekosistemi, podnebne spremembe pa negativno vplivajo na grebene po vsem svetu, zlasti na Veliki koralni greben v Avstraliji.

Zgodovina: Korale so drobni nevretenčarji, ki tvorijo kolonije v oceanu. Kar običajno mislimo kot “korale”, je pravzaprav okostje kalcijevega karbonata organizma. Koralne grebene najdemo v plitvih vodah, saj so korale odvisne od sončne svetlobe in toplih temperatur. Koralni grebeni zagotavljajo široko paleto habitatov za različna bitja in privabljajo nevretenčarje, ribe, plazilce in ptice.

Značilnosti: Ta zabavni paket Good Luck Minis® je poln fascinantnih in edinstvenih prebivalcev koralnih grebenov z vsega sveta, vključno z napihovalko, riba “klovn”, morsko zvezdo, morsko želvo, morskim konjičkom, hobotnico, modrim tangom in murena. Te mini figure so odlične montessori igrače za izobraževalne dejavnosti, še posebej tiste o različnih habitatih naravnega sveta.
Velikost: Vsaka figurica Good Luck Mini® je dolga približno 2,5 cm.
Zabavni paket Coral Reef je del kolekcije Good Luck Minis®.
Vsi naši izdelki so nestrupeni in ne vsebujejo BPA.
8 kosov na vrečko. Vsebine ni mogoče kupiti posamezno.

Na zalogi

Šifra: 100225 Kategoriji: ,
Share This